loading

Tehnički pregled i registracija vozila postupak je koji zahtjeva vrijeme. Kada niste u mogućnosti da sami prođete postupak pregleda i registracije djelatnici Mitrovića će Vam pomoći.

 

Za Vas obavljamo cjelokupni tehnički pregled novih i rabljenih vozila, registraciju, te u suradnji s osiguravajućim kućama obavezno i kasko osiguranje.

 

Provjerite nam Vaše vozilo i u tijeku radnog dana vratimo Vam ga registrirano i osigurano.

 

Ova usluga za vas je potpuno besplatna.


Glavni cilj obaveznog tehničkog pregleda vozila je smanjiti udio neispravnih vozila na cestama. Na tehničkom pregledu utvrđuje se posjeduje li vozilo sve potrebne uređaje i opremu, te da li su oni u ispravnom stanju kako bi vozilo bilo ispravno i sigurno sudjelovalo u prometu. Tehnički pregled mora se redovito obavljati svakih 12 mjeseci. Nova vozila nakon prvog pregleda moraju slijedeći obaviti za 24 mjeseca, a zatim svakih 12 mjeseci.

 

Za sva vozila preporuča se obavljanje preventivnih tehničkih pregleda u redovitim razmacima.

 

Preventivne tehničke pregled možete obaviti u Mitrović servisu u kojem će stručni djelatnici pregledati vaše vozilo, predložiti potrebne popravke i obaviti iste.

 

Autocentar Mitrović dugi niz godina uspješno surađuje s vodećim osiguravajućim kućama i putem nas možete ugovoriti police osiguranja. Surađujemo sa svim renomiranim origuravateljskim kućama.

Zaboravite na gužve, čekanje u redu i iskoristite svoje slobodno vrijeme!

 

Za dodatne informacije i pitanja slobodno nas kontaktirajte ili posjetite.

 

Kontakt


Vanesa Poljak / Julijana Zelenčić

Tel:  +385 23 343 860

Fax: +385 23 343 870

Mail : info@ac-mitrovic.comIdite na vrh