loading

Tražite li Opel servis u Dalmaciji, u sklopu Autocentra Mitrović naći ćete ovlašteni servis specijaliziran i opremljen za održavanje i popravak Opel vozila iz našeg prodajnog programa. Smješten na lokaciji Zagrebačka 94 u Zadru, pokriva područje cijele Dalmacije, a dugogodišnje iskustvo u radu s Opel vozilima, najsuvremeniji dijagnostički uređaji te specijalni alati kao što su Tech-1 i Tech-2 jamče vrhunsku uslugu. Prilikom servisa u Vaše su vozilo ugrađeni originalni rezervni dijelovi na koje servis daje jamstvo, jednako kao i na obavljeni rad.

 

AC Mitrović ovlašteni servis svojim klijentima nudi sve mehaničarske, elektromehaničarske i elektroničarske radove na Opel vozilima. Naša limarsko lakirerska radionica uklonit će sva oštećenja na karoseriji Vašeg automobila koja je često zanemarena te prepuštena na brigu neovlaštenih servisa. U Vaša vozila također ugrađujemo dodatnu opremu, a iz našeg Opel servisa Vaš će automobil izaći s ugrađenim isključivo originalnim rezervnim dijelovima. Uz održavanje i popravak vozila u servisu vršimo i besplatnu uslugu tehničkog pregleda i produžetak police osiguranja, uslugu vuče vozila te popravke po zapisniku o procjeni štete. Ako Vam je potreban zamjenski automobil dok je Vaš na popravku, iskoristite mogućnost unajmljivanja Opel vozila, a korisnicima našeg servisa po potrebi nudimo i prijevoz do doma ili pak najbliže autobusne stanice.

 

Naš servisni tim uključuje stručnjake iz područja dijagnostike, mehanike, elektronike, autolimarije te autolakirnice. Svi naši djelatnici obučeni su u Opelu te imaju višegodišnje iskustvo rada s Opel vozilima, čime je zajamčena vrhunska usluga. Kontinuirana obuka na kojoj prate najnovija postignuća u auto tehnologiji te razvoju Opel vozila garancija su da će Vaš automobil u Opel servisu u Zadru dobiti najbolji tretman i europsku kvalitetu usluge.

 

Želite li dogovoriti svoj termin servisa, obratite nam se telefonom na broj +385 23 343 860 ili putem online obrasca za rezervaciju.

 

Naši servisni savjetnici za Vas će rezervirati prvi raspoloživi termin.

 


Toni Klarin
servisni savjetnik
Tel: +385 23 343 860

 

Elvis Nimčević  - servisni savjetnik

Tel:+385 23 343-860

 

Gordan Bojčić – servisni savjetnik i savjetnik u odjelu za štete
Tel: +385 23 343 870

 

 

Naš Opel servis u Zadru otvoren je pon-pet od 08:00 – 16:00 sati, subotom 08:00 - 13:00 sati


Odjel za tehnički pregled i registracije: 08:00 – 16:00 sati
Prodaja rezervnih dijelova: pon-pet 07:30– 16:30, sub 08:00 - 13:00

Idite na vrh