loading

Pogodnosti MITROVIĆ d.o.o. LOYALTY kluba  • 20% popusta na kupovinu dodatne opreme
  • Mogućnost zamjenskog vozila za vrijeme redovnog servisa Vašeg vozila po povlaštenoj cijeni od 60kn+PDV (vrijedi za vrijeme radnog dana)
  • Sakupljanje bodova s kojima se se ostavaruju dodatni popusti na servisne usluge**
  •  Besplatna usluga odvoza auta na tehnički pregled prilikom  obnavljanja polica AO i Kasko sa određenim osiguravajućim kućama
  • Besplatni vizualni pregled vozila sa servisnim prijemnikom – Direktna Recepcija – Preporučamo!
  • Besplatan test kočnica i amortizera 
  • Besplatna usluga šlepanja nepokretnog vozila s mjesta nezgode ili vozila u kvaru od 0-24h do našeg servisa, u krugu 20 km i ukoliko će se popravak vozila obaviti u našem servisnom centru *
  • Besplatna registracija na web aplikaciju myOpel-u, čime ostvarujete:

 

- Pristup svim servisnim i povijesnim podacima svog Opela

- Mogućnost online naručivanja na pregled vozila

- Aktualni pregled svih marketinških programa, niz korisnih savjeta i to sve na jednom mjestu…


Sakupljanje i korištenje bodova

1 plaćena kuna = 1 bod 

1 bod = 0,05 kn

 

Na primjer, plaćen je račun u iznosu 1000kn, pri tome je 1000 bodova preneseno na karticu. Tih 1000 bodova može se iskoristiti prilikom sljedećeg posjeta i njihova protuvrijednost je 50 kn.

Po jednom računu može se maksimalno koristiti 12.000 sakupljenih bodova u protuvrijednosti 600kn.

Bodovi se mogu koristiti u Mitrović d.o.o. i za pranje vozila:  pranje unutarnje i vanjsko – 2000 bodova

                                                                     pranje vanjsko – 1400 bodova

                                                                       pranje unutarnje – 800 bodova 

* Ukoliko ne želite servisirati vozilo u našem servisnom centru, trošak šlepanja vozila ide na Vaš trošak. Usluga besplatnog šlepanja vrijedi za vozila nakon isteka tvorničkog jamstva i za vozila koja nisu pokrivena asistencijom proizvođača.

** Bodovi se ne mogu koristiti/kombinirati sa drugim popustima ili akcijama, kao niti za kupnju novog ili rabljenog vozila. U program bodova ne ulaze limarski i lakirerski radovi, garancijski radovi te kupovina guma. Uvjeti korištenja kartice i potrošnje bodova nalaze se na web stranici i blagajni Mitrović d.o.o. Loyalty program vrijedi isključivo za potrošnju u Mitrović d.o.o.

 

 


Opći uvjeti poslovanja loyalty kluba


Izdavanje kartice

Izdavatelj loyalty kartice je Mitrović d.o.o. sa sjedištem u Zadru, Zagrebačka 94. Kartica je vlasništvo izdavatelja. Korisnikom kartice može postati svaka punoljetna osoba koja koristi servisne usluge u Mitrović d.o.o.-u. Kartica se korisniku izdaje besplatno. Preuzimanjem kartice korisnik prihvaća ove Opće uvjete poslovanja. Po ispunjenju pristupnice u prodajno-servisnom centru Mitrović d.o.o., popunjeni dio pristupnice ostaje u vlasništvu Mitrović d.o.o.-a. Loyalty kartica izdaje se na neodređeno vrijeme i vrijedi do opoziva.

 

Sakupljanje bodova

Loyalty kartica nije prenosiva te ne predstavlja sredstvo plaćanja. Korisnik kartice ima pravo prikupljati bodove uz predočenje kartice prije zaključenja računa na blagajni Mitrović d.o.o.-a, a po izvršenom plaćanju bodovi se evidentiraju.

 

1 plaćena kuna=1 bod         

          1bod= 0,05 kn

 

Na primjer, plaćen je račun u iznosu 1000kn, pri tome je 1000 bodova preneseno na karticu.

Tih 1000 bodova može se iskoristiti prilikom sljedećeg posjeta i njihova protuvrijednost je 50 kn.

Prikupljeni bodovi se zbrajaju, a da bi se sakupljeni bodovi mogli iskoristiti mora ih biti sakupljeno minimalno 200.

 

Korištenje bodova

Po jednom računu može se maksimalno koristiti 12.000 sakupljenih bodova ili u protuvrijednosti 600kn.

Bodovi se ne mogu koristiti/kombinirati sa drugim popustima ili akcijama, kao niti za kupnju novog ili rabljenog vozila. Bodovi se sakupljaju samo za ostvarenu osobnu potrošnju za predmetno vozilo. Limarski i lakirerski radovi su isključeni iz sakupljanja bodova kao i garancijski radovi te kupovina guma. Loyalty bodovi prestaju vrijediti po isteku dvije godine od dana kada su prikupljeni.

 

 Gubitak ili krađa kartice

U slučaju gubitka ili krađe kartice korisnik može zatražiti zamjensku karticu osobno na info pultu Mitrović d.o.o.-a. za vrijeme radnog vremena. Izdavatelj nije odgovoran za neiskorištene bodove na izgubljenim ili ukradenim karticama. Izrada zamjenske kartice je besplatna.

 

Otkaz

Korisnik ima pravo u svako doba pisanim putem otkazati korištenje loyalty kartice, uz povrat kartice izdavatelju. Otkaz vrijedi od trenutka kada izdavatelj primi obavijest o otkazu pisanim putem i vraćenu karticu. Izdavatelj ima pravo u svako doba bez obrazloženja otkazati korištenje kartice korisniku, uz opoziv važenja kartice. U tom slučaju svi neiskorišteni bodovi korisniku kartice prestaju vrijediti. Mitrović d.o.o. može u svakom trenutku obustaviti program loyalty kartica.

 

Dostava korisniku

Obavijesti poslane na zadnju adresu o kojoj je korisnik obavijestio izdavatelja smatraju se valjano dostavljenima.

 

Izmjene Općih uvjeta poslovanja

Aktualni Opći uvjeti poslovanja loyalty kluba dostupni su na Internet adresi www.ac-mitrovic.com.

O svakoj izmjeni Općih uvjeta poslovanja izdavatelj će korisnika obavijestiti putem navedene internetske stranice. Izmjene stupaju na snagu protekom roka od 7 dana od dana objave na navedenoj web stranici Mitrović d.o.o.-a, a smatraju se prihvaćenima ako korisnik u tom roku  ne vrati karticu izdavatelju niti pisanim putem otkaže korištenje kartice.

 

Nadležni sud

U slučaju sporova vezanih za Opće uvjete poslovanja loyalty kluba, izdavatelj i korisnik će sve rješavati mirnim putem, a ako to nije moguće rješavati će ih nadležni sud u Zadru.

 

Izjava o zaštiti podataka

Pristajem da Mitrović d.o.o.(Zagrebačka 94, Zadar) prikuplja i obrađuje moje osobne podatke navedene u pristupnici za izdavanje loyalty kartice u svrhu održavanja marketinških kontakata (slanja ponuda o proizvodima i uslugama, promotivnih ponuda, kampanja i oglasa te istraživanja tržišta putem mobilnih telefona, e-maila i poštom). Mitrović d.o.o. će poduzeti sve razumno potrebne korake da bi osigurala da se moji osobni podaci obrađuju i koriste na siguran način i u suglasnosti sa primjenjivim zakonodavstvom. Mitrović d.o.o. će omogućiti postavljanje pitanja o obradi mojih osobnih podataka, ili zahtijevanje njihovog brisanja ili ispravka, u bilo koje doba, i to na adresi  Mitrović d.o.o. ili na  slijedećoj e-mail adresi: info@ac-mitrovic.com

 

Molimo Vas da pri dostavi svakog svojeg upita odnosno zahtjeva za ispravak ili brisanje podataka dostavite svoje točne osobne podatke, kako bismo olakšali Vašu identifikaciju. Nadalje, ovlašteni ste podnijeti prigovor na način obrade/čuvanja Vaših osobnih podataka. Ukoliko se ne slažete sa našom odlukom donesenom u povodu Vašeg prigovora, možete se obratiti hrvatskoj Agenciji za zaštitu osobnih podataka ili nadležnom sudu.

Registarski broj zbirke osobnih podataka Mitrović d.o.o. u Hrvatskoj: 2422

Potpisivanjem ove Izjave dobrovoljno ovlašćujem Opel Southeast Europe LLC (2040 Budaörs, Szabadság u. 117, Mađarska; „OSE”) i Mitrović d.o.o. (Zagrebačka 92, 23000 Zadar ; „Opel Partner“) te, ako je potrebno radi izvršenja ugovora, Opel Automobile GmbH (Friedrich-Lutzmann-Ring D-65423 Rüsselsheim, Njemačka), General Motors Holdings LLC (300, Renaissance Ctr L1 Detroit, 48243 Michigan, USA), OnStar Europe Ltd. (Griffin House, Osborne Road, Luton, LU1 3YT, UK), podružnice i povezana društva General Motors Holdings LLC, te njihove distributere i zastupnike da prikupljaju i obrađuju moje gore navedene osobne podatke u svrhu sklapanja i izvršenja ugovora. Također, dobrovoljno ovlašćujem da se gore navedeni osobni podaci i ugovorni podaci prikupljaju, pohranjuju i obrađuju od strane gore navedenih društava i za marketinške svrhe (slanja ponuda o proizvodima i uslugama, promotivnih ponuda, kampanja i oglasa te istraživanja tržišta, praćenje prodaje i odnosa s kupcima).

Također sam suglasan da se moji osobni podaci mogu povjeravati svim društvima unutar General Motors Grupe, društvima unutar OSE-ovih distributera i zastupnika sa sjedištem unutar ili izvan Europskog gospodarskog prostora, te da se za sve gore navedene svrhe moji osobni podaci mogu prenositi i obrađivati izvan Europskog gospodarskog prostora.

Gore navedena društva će poduzeti sve razumno potrebne korake da bi osigurali da se Vaši osobni podaci obrađuju i koriste na siguran način i u suglasnosti sa primjenjivim zakonodavstvom.

OSE i Opel Partner će Vam omogućiti postavljanje pitanja o obradi Vaših osobnih podataka, ili zahtijevanje njihovog brisanja ili ispravka, u bilo koje doba, i to na adresi Opel Partnera ili na slijedećim adresama: OPEL 1463 Pf. 933 ili na e-mail adresu info@opel.hr. Možete zahtijevati prestanak daljnje obrade osobnih podataka u bilo koje doba, a OSE ili Opel Partner mogu proslijediti vašu obavijest o zabrani daljnje obrade osobnih podataka gore navedenim društvima, svojim distributerima ili zastupnicima kako bi u potpunosti udovoljio Vašem zahtjevu. Molimo Vas da pri dostavi svakog svojeg upita odnosno zahtjeva za ispravak ili brisanje podataka dostavite svoje točne osobne podatke, kako bismo olakšali Vašu identifikaciju.

Nadalje, ovlašteni ste podnijeti prigovor na način obrade/čuvanja Vaših osobnih podataka. Ukoliko se ne slažete sa našom odlukom donesenom u povodu Vašeg prigovora, možete se obratiti hrvatskoj Agenciji za zaštitu osobnih podataka ili nadležnom sudu.

Ako ste zahtijevali da budete pred-registrirani za aplikacije myOpel i/ili za Opel OnStar ili myChevrolet, bit ćete kontaktirani putem e-maila / SMS-a / telefonskog poziva kako biste završili registracijski postupak i aktivirali svoj profil na myOpel i/ili Opel OnStar ili na myChevrolet.

Idite na vrh