loading

DODACI COMBA TOUR.

Combo Tour je savršeni obiteljski automobil. Dolazi opremljen atraktivnim opcijama. Naša velika ponuda dodataka može pomoći u još većem poboljšavanju iskustva vlasništva.

Opel Combo Tour - Udobnost i pažnja

Udobnost i pažnja

Osjećajte se kao kod kuće dok ste na cesti. Budući da u njemu provodimo uistinu mnogo vremena, automobil je često naš drugi dom. Pronaći ćete sve što vam je potrebno kako biste se osjećali udobno u Vašem Opelu: izvana i iznutra, od pogodnih polica za teret do robusnih podnih prostirki i još mnogo, mnogo više.

Opel Combo Tour - Sustav za informiranje i zabavu

Zabava i informiranje

Još bolji način dolaska na odredište - Opelovi sustavi za zabavu i informiranje doista su izvanredni. Ostanite u vezi zahvaljujući priključnoj stanici. Ovaj prijenosni navigacijski sustav pruža vam sve prednosti tvornički ugrađenog navigacijskog sustava i pomaže vam da dođete tamo gdje trebate biti.

Stil

Spremni za iskorak iz gomile? Ovo je pravo mjesto da krenete. Imamo odličan izbor elegantnih proizvoda koji će vašem Opelu dati ono nešto. Kreirajte automobil koji se izdvaja iz gomile.

Opel Combo Tour - Sigurnost i zaštita

Sigurnost i zaštita

Vozite sigurnije i zaštitite svoj Combo i sve putnike. Od zaštitnih zavjesica do dječjih sjedala, sve do prekrivača sjedala, pronaći ćete sve što Vam je potrebno da zaštitite sebe i svoju obitelj.

Opel Combo Tour - Sustavi za transport i prijevoz

Sustavi za transport i prijevoz

Opel znatno olakšava transport roba i prijevoz ljudi. Naša bogata ponuda sustava za transport i prijevoz savršena je pomoć za sve Vaše aktivnosti putovanja. Naša ponuda obuhvaća Opelove originalno projektirane proizvode kao i proizvode našeg kooperacijskog partnera, tvrtke Thule, vodećeg proizvođača sustava nosača.

Slika može prikazivati dodatnu opremu.


Opel će poduzeti razumne napore kako bi osigurao točnost i ažuriranost ovih stranica, ali ne preuzima odgovornost u pogledu ikakvih potraživanja ili gubitaka proizašlih iz uporabe sadržaja ovih stranica. Neke od informacija na ovim stranicama možda su netočne zbog izmjena na proizvodima do kojih je došlo u međuvremenu. Dio opisane ili prikazane opreme možda nije u ponudi u pojedinim zemljama ili je dostupna samo uz nadoplatu. Opel pridržava pravo izmjena specifikacija proizvoda u svakom trenutku. Za aktualne specifikacije proizvoda u Vašoj zemlji, molimo kontaktirajte Vašeg Opel partnera.

Idite na vrh