loading

AC Mitrović je Opel partner za distribuciju vozila, rezervnih dijelova i ovlašteni servis Opel, Chevrolet i Saab vozila.Ponosimo se titulom vodećeg salona i servisa Opel vozila na području Dalmacije još od svog osnutka 1997. godine, a svake godine radimo na tome da budemo sve bolji. Tome svjedoče i brojna priznanja kao što su dealer godine, briga za kupca, implementacije Opelovih standarda i brojna druga. No, nama najdraže priznanje je velika baza naših stranaka koje nam poklanjaju svoje povjerenje iz godine u godine, a mi ga se uvijek trudimo opravdati. 

 

U našem Opel salonu nudimo potpun izbor Opel vozila- novih, testnih, iz narudžbe, a osim novog, možete kupiti i dobro očuvano rabljeno vozilo, kao i zamijeniti staro vozilo za novo. 

 

Za Vas ćemo pripremiti obvezno i kasko osiguranje, besplatno obaviti tehnički pregled i registrirati Vaše novo ili pak polovno vozilo.

 

Uz prodajni salon, u našem centru nalazi se i Opel servis u kojem vršimo sve vrste popravka vozila, uključujući ugradnju dodatne opreme te limarsko lakirerske radove. Naš servisni tim sačinjavaju stručnjaci iz područja dijagnostike, mehanike, elektronike, autolimarije te autolakirnice. Naši djelatnici obučeni su od strane proizvođača te, uz dugogodišnje iskustvo, raspolažu najnovijim informacijama iz Opel i Chevrolet svijeta, a uz to raspolažu i s najsuvremenijim tehnološkim i dijagnostičkim uređajima.

 

Radi Vaše sigurnosti te što duljeg vijeka trajanja Vašeg vozila, potrebno ga je redovito održavati, stoga nam se obratite s povjerenjem iako je s Vašim automobilom naizgled sve u redu. Naše stručno osoblje, najsuvremeniji dijagnostički uređaji te specijalni alati, kao i originalni dijelovi jamče najbolju uslugu koju možete dobiti za svoje vozilo.

 

Posjetite nas i uvjerite se u stručnost i ljubaznost našeg osoblja!

Čekamo Vas!

 

 

Naziv tvrtke:

Mitrović d.o.o.

 

Sjedište tvrtke:

Zagrebačka 92, Zadar

Upisano kod Trgovačkog suda u Zadru pod brojem MBS 060130374

 

Direktorica:

Anica Kačan

 

IBAN:

HR5925000091101480849

ADDIKO BANK

 

Matični broj:

03720373

 

OIB:

21190903534

 

VAT nr.:

HR21190903534

 Idite na vrh