loading

AC Mitrović je ovlašteni Opel i Chevrolet partner u Hrvatskoj za distribuciju vozila, rezervnih dijelova i servis.

Potražite naš
ovlašteni Opel salon i servis u Zadru u Zagrebačkoj ulici 94 pon-pet od 08:00-16:00 sati, subotom 08:00 - 13:00, ako je riječ o servisu, odnosno pon-pet od 08:00 – 16:00 sati,  sub 08:00 - 13:00, ako ste zainteresirani za kupnju vozila. Naš odjel za tehnički pregled i registracije ureduje od 08:00 – 16:00.U Autocentru Mitrović d.o.o. ponosimo se titulom vodećeg salona i servisa Opel vozila na području Dalmacije još od svog osnutka 1997. godine.

 

Poslovni prostor smješten na 1.500 m² i prilagođen je potrebama prodaje, održavanja i popravaka vozila. Također vršimo i usluge osiguranja, vuče vozila te mogućnost unajmljivanja vozila.

 

U našem Opel salonu nudimo najveći izbor Opel vozila, a uz novo možete kupiti i dobro očuvano rabljeno vozilo, kao i zamijeniti staro vozilo za novo. Radi Vaše udobnosti, kod nas možete ugovoriti kredit i leasing te osigurati Vaše vozilo pri nekoj od vodećih osiguravajućih kuća – sve na jednom mjestu. Za Vas ćemo uraditi obvezno i kasko osiguranje, izvršiti besplatan tehnički pregled i produžiti policu osiguranja te registrirati Vaše novo ili pak polovno vozilo.

 

Uz prodajni salon, u našem auto centru nalazi se i Opel servis u kojem vršimo sve vrste popravka vozila, uključujući ugradnju dodatne opreme te limarsko lakirerske radove. Naš servisni tim sačinjavaju stručnjaci iz područja dijagnostike, mehanike, elektronike, autolimarije te autolakirnice. Naši djelatnici obučeni su od strane proizvođača te, uz dugogodišnje iskustvo, raspolažu najnovijim informacijama iz Opel i Chevrolet svijeta. Zbog toga u našem Opel salonu možemo ponuditi Europsku kvalitetu usluge.

 

Nudimo Vam i uslugu šlepanja Vašeg vozila do našeg salona u kojem će ga dočekati vrhunski obučeno osoblje i najsuvremeniji strojevi. Dok je Vaše vozilo na popravku, ili ako trebate automobil na određeno vrijeme, obratite se Rent a Car agenciji koja djeluje u sklopu našeg Opel salona, gdje Vam je na raspolaganju velik izbor vozila i prodajnog programa AC Mitrović.

 

Radi Vaše sigurnosti te što duljeg vijeka trajanja Vašeg vozila, potrebno ga je redovito održavati, stoga nam se obratite s povjerenjem i ako je s Vašim automobilom naizgled sve u redu. Naše stručno osoblje, najsuvremeniji dijagnostički uređaji te specijalni alati, kao i originalni zamjenski dijelovi jamče profesionalnu uslugu.

 

Trudimo se pratiti suvremene tehnološke trendove i implementirati ih u svome poslovanj, te na taj način sve naše usluge učiniti još dostupnijim našim kupcima.

 

Posjetite nas i uvjerite se u stručnost i ljubaznost našeg osoblja, jer naša su Vam vrata uvijek otvorena, na njih ne trebate kucati- uđite!

 

Naziv tvrtke:

Mitrović d.o.o.

 

Sjedište tvrtke:

Zagrebačka 92, Zadar

Upisano kod Trgovačkog suda u Zadru pod brojem MBS 060130374

 

Članovi uprave:

Šime Mitrović

 

Poslovne banke:


Raiffeisenbank Austria d.d. , Zagreb

IBAN: HR0724840081100351054

 

Matični broj:

03720373

 

OIB:

21190903534

 

VAT nr.:

HR21190903534

 Idite na vrh