loading

Financiranje kupovine vozila individualno je za svakog kupca. Financiranje prvenstveno ovisi o dostupnosti sredstava i načinu korištenja vozila. Kako bi prilikom kupovine Opel vozila odabrali najpovoljniji način financiranja vozila, prodajni stručnjaci AC Mitrović pružit će vam savjete i potpunu informaciju o svim mogućnostima.

 

Kako bi Vaš odabir bio ispravan i najpovoljniji naš savjetnik će:

 

  • pomoći Vam odabrati model vozila i nivo opreme koji najbolje zadovoljava vaše potrebe i financijske mogućnosti,
  • upoznati Vas sa svim mogućnostima financiranja kupovine,
  • izraditi Vam ponudu s odabranim modelom financiranja,
  • za Vas registrirati vozilo i s Vama odabrati i ugovoriti najbolji oblik police osiguranja,
  • odabrati i ugovoriti paket održavanja automobila,
  • pružiti podršku i pratiti vas u ulozi osobnog savjetnika za cijelo vrijeme korištenja automobila

 

AC Mitrović nudi vam niz različitih modela financiranja od gotovinskog plaćanja, kredita do leasinga. U suradnji sa svim bankama i leasing kućama možemo Vam pružiti najpovoljnije oblike financiranja.

 

Staro za novo jedan od interesantnijih oblika financiranja kupovine novog vozila. Financiranje Staro za novo karakterizira što se cijena kupljenoga vozila umanjuje za vrijednost rabljenog vozila koje želite zamijeniti. Naši servisni stručnjaci realno će i besplatno procijeniti vaše rabljeno vozilo, a njegova vrijednost će se koristiti za izračun cijene novog vozila. Dodatna pogodnost, ovakve vrste kupovine, je propisno zbrinjavanje rabljenog vozila.

 

Bez obzira koji oblik i način financiranja odaberete naši stručnjaci pružit će Vam vrhunsku uslugu i pratiti Vas tijekom cijelog perioda kupovine i korištenja vozila.

 

Za dodatne informacije o mogućnostima financiranja i odabira vozila slobodno nas kontaktirajte ili posjetite u AC Mitrović Opel salonu.

 

 

Dalibor Antić- voditelj prodaje

Tel: +385 343 863

Mob: +385 91 222 2695

 

 

Naš Opel salon u Zadru otvoren je svakim danom od 08:00 – 16:00 sati.Idite na vrh